Locatie

Het symposium Leren lezen in een doorlopende lijn vindt plaats in Postillion Convention Centre WTC in Rotterdam; deze locatie heeft een gunstige ligging en uitstekend bereikbaar met de auto.

locatie - WTC RotterdamOV
Het Postillion  is ook goed per trein, tram of metro te bereiken: Neem vanaf Rotterdam CS de metro en stap uit bij station Beurs. Kies uitgang Beursplein.
Of neem de tram: lijn 8, 21, 23, 24 of 25. Stap uit op de Coolsingel, halte Beurs, ter hoogte van ABNAMRO Bank. Lopend vanaf het CS bereikt u Postillion Convention Centre WTC Rotterdam in circa 10 minuten. Volg de bordjes Stadhuis/Beurs.

Locatie - Postillion RotterdamParkeren
Onder het WTC en in de omgeving zijn er verschillende parkeergarages:

  • De WTC Beursplein parkeergarage aan Leeuwenstraat 2 is het meest dichtbij gelegen. U kunt individuele parkeerkaarten op kenteken bestellen voor een gereduceerd tarief via de website van Interparking Klik hier!
  • Op ongeveer 5 minuten loopafstand is de parkeergarage van de Markthal gelegen. U kunt ook hier individuele parkeerkaarten op kenteken bestellen voor een gereduceerd tarief via de website van Interparking Klik hier!
  • Voor de overige mogelijkheden voor parkeren in Rotterdam Centrum voor een gereduceerd tarief en voor de P+R mogelijkheden verwijzen wij u graag naar www.parkereninrotterdam.nl.

Adres
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam
Routebeschrijving per auto